Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Atatürk Ortaokulu olarak: ÖĞRENCİLERİNİN DAVRANIŞ VE AKADEMİK BAŞARILARI YÖNÜNDEN EN GÖZDE KURUM OLMAK

Misyon: Kendini tanıyan ve ne yapmak istediğini bilen, toplumsal bilince ve sorumluluğa sahip, işbirliğine, yeniliğe açık, yaratıcı, olumlu ve yapıcı, Atatürkçülüğü sadece söylemde değil bir yaşam biçimi olarak benimsemiş, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak kuşakları yetiştirmek için varız.

Başarılar: Atatürk Ortaokulu ; 2012 yılı Nisan ayında 78 puan alarak,Merkez İlçe İlköğretim okulları arasında "Ayın Yüksek Performanslı Okulu"seçilmiştir. Atatürk Ortaokulu ;Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan denetimde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşulları uygun bulunduğundan "BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI" almaya hak kazanmıştır. Atatürk Ortaokulu ; Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan"BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır.

Saatler: Başlama :08.20 Bitiş :15.20
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0466 212 24 54

WEB - https://artvinataturk.meb.k12.tr

Adres - Orta mah. Şen sok. No13 Merkez / ARTVİN

Öğretim Şekli :Tam Gün (4+3)

Yerleşim Yeri - Merkez / Artvin

Adres - Orta mah. Şen sok. No13 Merkez / ARTVİN